top of page

To krager for 'ny' kragehytte

Opdateret: 13. mar. 2019

Denne tirsdag var jeg på plads i skovkanten, hvor jeg dagen før, havde saneret min gamle kragehytte. Derudover havde jeg været i toppen af en birk og skåret grene ned og sat en hejsetalje op, så jeg hurtigt kan hejse en ugle op og ned. Det tager faktisk kun ½minut, at få uglen de små 15 meter op i trækronen.


Jeg havde siddet et stykke tid, da jeg lige anede en sort fugl komme flyvende ind mod uglen. Da jeg kiggede op kunne jeg se, at det var en krage. Bøssen blev kastet til skulderen og skuddet havde sin virkning, for dagens første krage faldt død til jorden.


Jeg tog uglen ned og fik sat denne krage under uglen.


Der gik en times tid før jeg kunne høre en krage langt væk. Jeg anvendte kaldet og inden længe, kunne jeg lige høre en skrålende krage. Jeg fik den anskudt i første skud men andet skud ramte godt og endnu en krage lå død mellem de visne blade.


Et fint ophold i kragehytten og dagens to krager kunne lægges på paraden. Det var nummer 253 og 254 i år.


Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page