top of page

Reddet af en læser


Jeg stod tidligt op og var på det ene af mine revirer allerede fra solopgang....ingen fugle overhovedet.

Derefter kørte jeg forbi to andre revirer der ligeledes var fuldstændige forladt for en eneste krage. Da jeg ikke havde besøgt en kammerat i lang tid tog jeg forbi ham. I hans have fik jeg lige lokket tre krager og lidt husskader frem.......til ingen nytte, da man ikke kan gå på jagt her.

Endelig ringede en venlig sjæl (HSH) og tilbød lidt kragejagt.

Små 45 minutter efter, sad vi i skjulet ved en lille sø. Da den første krage kom sejlende gnnem vinden måtte jeg lige spørge om jeg ikke godt måtte skyde den.....det gik og dagen var reddet.

Da jeg skal til familemiddag i aften, måtte jeg desværre afbryde men vi havde indtil da fået 5 krager med tre fæle forbier, som snart skal glemmes.

Tak for en fin dag på et flot og kragerigt revir.


Comments


bottom of page