top of page

Efterårsferie og krager


Hvert efterår går turen til Vesterhavet og Ringkøbing. Gennem årene har jeg fået en række jagtmuligheder som altid har kastet vildt af sig i form af ænder, krager, måger, bekkasiner og ræve.

I år var jeg så heldig, at få muligheden på et flot revir ved Stadil Fjord. Her kunne jeg frit sidde efter rovvildt, måger og krager. Jeg var på plads allerrede dagen efter min ankomst og fik bygget skjulet, hvor jeg nu mente, at jeg kunne sidde godt og skyde lidt fugle.


Det gik rigtigt godt og på få timer havde jeg nedlagt syv krager og her lavet en enkelt doublé. Det var en god begyndelse.

Da reviret lå forholdsvis tæt på vores hus kørte jeg derover og sad lidt i skjulet. Alt i alt fik jeg efter tre gange i skjulet nedlagt 11 krager og 3 sølvmåger samt en ræv med riffel.


Ræven blev lokket frem og nedlagt på ca. 180 meters afstand. En fin stor hanræv som ikke gør mere indhug i det store fugleliv.


En aften blev jeg inviteret på krikandetræk. Lad mig sige med det samme, at jeg ikke var gode venner med de små hurtige ænder i mørket. Det blev dog til en enkelt krikand fra min side og på denne fine aften - med mange myg - blev der nedlagt to pibeænder og 14 krikænder.Dagens parade som bød på endnu en krikand som blev fundet efter, at foto blev taget.


Comments


bottom of page