top of page

Sidste røde reguleret

Denne søndag var jeg på Vestamager og det var en fornuftig beslutning. Inden solen var stået op var de første to røde ræve nedlagt. En enkelt krage blev det også til.

Det var et flot landskab med frost og rimdækkede enge og græs. På den udvalgte position som jeg kom ud til fik jeg sat min ViperFlex op og med riflen hvilende begyndte jeg at lokke. Der gik et par minutter før en ræv kom løbende mod mig.

Riflen var klar og med kun 3x forstørrelse på kikkerten kunne jeg iagttage ræven som kom nærmere. Da den stoppe op og vendte siden til, var den morgens ræv en realitet. Det var en stor hanræv.


Næste lokkested blev på 'Store Høj'. Jeg har en god fornemmelse for, at der er ræv her. Det har dog aldrig givet resultat og heller ikke til morgen. Jeg troede ellers at chancen var der - men en hare er ikke på programmet.


Næste stop blev mellem noget pilekrat og eng. Her kom en ræv først over vejen og med lidt lok kom den tilbage. Det var en stor gammel tæve.


Morgenen var beriget med et enormt træk af grågæs og bramgæs.

Jeg kørte over til noget krat med havtorn og lokkede. Det var på samme spot jeg nedlagede en hanræv sidste weekend. En ræv kom men jeg opdagede den for sent og den så mig først - og så er chancen ikke god. Den klarede skærerne.

Det blev til lidt kragejagt med uglen. Kragerne var få og en enkelt chance gav gevinst.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page